jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Az ősz legjobb mozija: Odeon

k.im | 2011.09.23. 15:00

A Magyarhangya egy érdekes kísérlet arra, hogy úgy forgalmazzanak filmeket, ahogyan azt a közönség igényli, szerintük ugyanis a jövő mozija interaktív, ahol nem sok értelme van felülről, a filmipar szabályai szerint a nézőkre erőltetni dolgokat. Eddig szerveztek már vetítéseket olyan filmeknek, amiket itthon be sem mutattak vagy csak egy alkalommal lehetett látni. Szeptembertől nemcsak a Vízraktér filmestjeinek lesznek a felelősei, hanem egyenesen elfoglalják az Odeon mozit negyed évre.

Az Odeonban tehát minden héten hétfőtől csütörtökig olyan filmeket vetítenek, amiket a ti kívánságaitok alapján választanak ki - ha az Újlipótvárosban laksz, extrán beleszólhatsz, ugyanis az itt lakók igényeit is felmérik. Lesznek tematikus sorozatok is, amiket pedig újságírók, blogok, civil szervezetek stb. állítanak össze - novembertől például divatfilmeket is bemutatnak, de ez csak egy a számtalan téma közül, lesznek kultfilmek és gasztrofilmek is. És az Odeon népszerű tékájának is jut szerep, ugyanis külön vetítéseken fogják bemutatni azokat a filmeket, amiket fennállásuk 18 éve alatt a leggyakrabban kölcsönöztek ki.

Úgyhogy mostantól figyeljétek a Magyarhangya és az Odeon honlapját, mert egészen biztosan itt lesz a legváltozatosabb program az ország összes mozija közül!

Címkék: budapest film mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr623251365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása