jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Reggeltől estig dizájn

k.im | 2011.09.29. 15:27

És nemcsak egész nap, de több mint egy hétig, az idei Design Hét ugyanis szeptember 30-tól október 9-ig tart. A téma pedig a Couleur Locale: a kiállítások, előadások megpróbálják körbejárni azt a kérdést, hogy hogyan jelennek meg egy hely jellegzetességei a dizájnban, hogy hogyan mutatkozik meg a nemzeti karakter a tárgyainkban - azok a dolgok, amik a nagyvilág szemében is érdekessé tehetnek minket. A díszvendég ezúttal Lengyelország, így azt is összehasonlíthatjuk, hol tart egy másik közép-kelet európai ország vizuális kultúrája.

Számos stúdió tart nyílt napot, amikor benézhetünk a kulisszák mögé: hogyan készül egy ruhakollekció, hogyan dolgozik egy belsőépítész, egy cipőtervező vagy egy vizuális brandinggel foglalkozó csapat, míg a design túrákon avatott vezetők mesélnek üvegművészetről, kovácsoltvas remekekről, miközben meg is mutogatják Budapest rejtett építészeti csodáit. A vásárok és kedvezmények mellett pedig még egy Gasztro vonulattal is feldobták a programot. Nemzetközi előadók különkiadásával jelentkezik a Design Meetup és egy csomó gyerekprogram is lesz, amik segítségével a kisebbekhez is közelebb kerülhet a dizájn.

A programok, helyszínek, időpontok részletes listáját a honlapon találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr283272497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása