jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Egy jó sűrű kávét?

k.im | 2011.10.07. 09:00

Megújult a Budapesti Őszi Fesztivál: mostantól Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál néven fut. A névváltás összefügg azzal is, hogy bevonják a programba a város kávéházait és kocsmáit is, így ennyivel is közelebb kerül a közönséghez egy rakás program. Szokás szerint van színházi, táncos, képzőművészeti és zenei blokk is, október 7 és 16 közt akár több szekcióba is bele lehet kóstolni.

Lesz például kocsmaszínház a Sal(t)o Mortale társulat jóvoltából, ilyet eddig még nem nagyon lehetett hazánkban látni, úgyhogy ez a szokatlan előadások rajongóinak kötelező, egyébként egy Brecht-darabot vettek kezelésbe.

 18_tulelok_juhasz-david_yesterday.jpg

A Café keretében mutatja be új lemezét a Dresch Quartet, de lesz egy rendhagyó cimbalomkoncert is, ahol három különböző stílusú és karakterű cimbalmos játszik majd együtt, és persze Liszt Ferenc művei sem maradnak ki a műsorból.

Ami a táncot illeti, magyar, szerb, francia és lengyel társulatok mellett fellép például a kanadai Rubberdance Company is, akik a hip-hop, a breakdance és a balett határán kísérleteznek. Juhász Dávid Túlélők című kiállítása szintén érdekesnek ígérkezik, fotórealista képeinek témái elég húsbavágónak számítanak mostanság.

Bővebben a programokról és tudnivalókról a honlapjukon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr953284183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása