jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Mosogatás helyetti lámpák

jokuti | 2011.05.17. 09:11

Lámpák & Képek & Lámpák egy ma nyíló kiállításon, még hozzá nagyon különleges lámpák: Fatér Mária mindössze két éve kezdte el a feleslegesnek tűnő otthoni porcelánkészletet hangulatvilágítássá alakítani, de mára már saját bolttal is rendelkezik, és itthon és külföldön is nagyon sikeres.

Az indulást a kényszer szülte: sürgős ajándékra volt szükség, ekkor jött az ötlet, hogy némi fúrás-faragás árán porcelántányérból, -csészéből- és teáskannából készüljön olvasólámpa. A dolog bejött, azóta pedig, miután sikerült elhasználni minden mozdítható tárgyat otthon, újabb és újabb meglepő alkotóelemek kerülne bevonásra, amibe az azóta beszerzett komoly fúrógép lyukat tud fúrni, az előbb-utóbb egy lámpában végzi.

A kiállításon a lámpák mellett képek is szerephez jutnak, Éberling Anikó és Knopf Andrea egyedi stílusú festményei is.

Stoll'Art Gallery
V. Stollár Béla u. 3b
Megnyitó: ma 18h
Kiállítás: május 17-június 30.
Mlamp a Facebookon és a neten.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr702910359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása