jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Hétvége mix

k.im | 2011.05.12. 17:25

Már csak egy lépésre vagyunk a péntektől, úgyhogy különösebb fejtegetés nélkül itt egy csokornyi lehetőség, amivel meg lehet ünnepelni a munkahét végét.

Péntek 13

Hanna - Tomcsányi Dóri kiállítása
Az ígéretes divattervezőlány most fotósokkal és videósokkal készített egy ruhákon túlmutató, érdekes projektet. Facebook-esemény.
Hybrid Art&Cafe, VIII. Bródy Sándor u. 8., 19:00

Divatos irodalom - Retrotextus
A Transzfer Nemzetközi Irodalmi Fesztivál része az előadás, egész pontosan: ruhákra írt szövegek bemutatója. Háy János, Parti Nagy Lajos és Tóth Krisztina is közreműködik.
Petőfi Irodalmi Múzeum, V. Károlyi Mihály u. 16., 21:00

Kertnyitó Mulatság
Megnyílik a Mika Tivadar Mulató új kerthelyisége. Meglepetéseket ígérnek.
VII. Kazinczy u. 37. 18:00-tól

Szülinapos banzáj
Egy éves a Roham bár&galéria, úgyhogy két napig megy az ünneplés, mindenféle programmal (részletekért katt Facebook / kevésbé felhasználóbarát honlap), lesz pl. Vidd haza a kurvádat fesztivál 21:00-tól. De aznap nyílik a Roham Buda kirendeltségük is.

Szombat 14

Papa Don't Do the Locomotion! parti
A Brutkó Diszkó első szülinapja, Madonna vs. Kylie tematikával. Forrónadrág erősen ajánlott. Facebook / honlap.
New Orleans Club, VII. Lovag u. 5., 23:00

Warhol-inspirálta jelmezes Marylin-este
A Gödörben egész este minden a szőke szexikonról fog szólni: beszélgetések, kiállítás, filmvetítés és a buli is. Ha minden vágyad Monroe-nak öltözni, itt az idő! Teljes program itt.
V., Erzsébet tér, 19:00-tól

Freak Fusion Cabaret
Vándorcirkusz, artisták, fakírok várnak mindenkit az R33-ban, de most nem a megszokott lehangoló környezetben szomorú állatokkal, hanem sokkal szürreálisabb megközelítésben. Részletekért kattints.
IX. Soroksári út 58. 17:00-től

MondoCon
Konzoljátékok, AMV, anime, manga, karaoke, beöltözős cosplay versenyek, meg minden ami ehhez a kultúrkörhöz tartozik két napon keresztül reggeltől estig. Részletek itt.
Hungexpo K-IV csarnok, X., Expo tér, 1-es kapu

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr872893490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása